Ανταλλάσουμε τις εμπειρίες μας από το #ΜένουμεΣπίτι και εξελισσόμαστε ως προσωπικότητες

webinar Κορονοιος

Νέο ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ Webinar

Στη δύσκολη αυτή περίοδο, του εγκλεισμού, που περνάμε όλοι έχουμε τις προβληματικές αλλά και τις ευχάριστες ή και δημιουργικές μας εμπειρίες από την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Όλοι μας θέλουμε να μοιραστούμε αυτά τα συναισθήματα και σκέψεις με ανθρώπους πέραν των στενών συγγενών. Για να ανταλλάξουμε την εμπειρία μας, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας καλύτερα και να εξελιχθούμε ως προσωπικότητες.

Από προηγούμενες  δραστηριότητες του ΙΨΥΠΑ (Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας & Προσωπικής Ανάπτυξης) διαπιστώνουμε ότι οι άνθρωποι θέλουν να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους και να προβληματισθούν. Δεν θέλουν απλώς να ακούσουν τις  «σοφίες» των ειδικών, οι οποίοι διαρκώς μιλούν και προτείνουν. Πολλές φορές μάλιστα χωρίς να ξέρουν τίποτα από τις ζωές και τα προβλήματα των άλλων.

Το ΙΨΥΠΑ (Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας & Προσωπικής Ανάπτυξης) ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των καιρών διοργανώνει ένα ΝΕΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ  Webinar με θέμα:

"ΑΝΤΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΤΕ ως  Προσωπικότητες"

Στο Webinar οι συμμετέχοντες θα ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους με άλλους σε ένα ασφαλές πλαίσιο που επιτρέπει την έκφραση συναισθημάτων και εμπειριών. Διαμέσου αυτής της ανταλλαγής θα δουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και πλευρές της πραγματικότητας, με τη ματιά των άλλων συμμετεχόντων.

Η ανταλλαγή και ο προβληματισμός  δίνουν πάντα τη δυνατότητα αναστοχασμού και αλλαγών ώστε η δύσκολη περίοδος αυτή να γίνει αφετηρία εξέλιξης και δημιουργίας…

Το Webinar περιλαμβάνει:

  • Μια πρώτη συνάντηση περίπου 30΄ λεπτών με έμπειρο ειδικό ψυχικής υγείας όπου θα συζητηθούν τα θέματα που τον προβληματίζουν και  θέλει να μοιραστεί. Στη διάρκεια της ατομικής συνάντησης δίνονται και οι πληροφορίες για τη δομή και τη λειτουργία της βιωματικής Ομάδας.
    Η ατομική Συνάντηση γίνεται σε μέρα και ώρα που καθορίζεται μετά από σχετική επικοινωνία με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

  • Στη συνέχεια το Webinar περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε 2 Συνεδρίες Βιωματικής Ομάδας διάρκεια 2 ωρών η κάθε μια σύνολο (4 ώρες) (Συνολικός χρόνος του Webinar 5 ώρες περίπου)

Πληροφορίες Σεμιναρίου:

  • Ημερομηνία: 24 και 25 Απριλίου
  • Συνολικός χρόνος του  Webinar 4.30΄ ώρες
  • Όλες οι Συναντήσεις Ατομικές και Ομαδικές γίνονται Διαδικτυακά (skype ή zoom)