Όροι και προϋποθέσεις

Καλωσορίσατε στον ιστότοπο ipsypa.gr (στο εξής ο «ιστότοπος») του Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας και Προσωπικής Ανάπτυξης (ΙΨΥΠΑ). Με την περιήγηση σας στον παρόντα ιστότοπο αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας δεδομένων.
Ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου μας.

Οι επισκέπτες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι η παροχή συμβουλών ή υπηρεσιών ψυχικής υγείας από το ΙΨΥΠΑ μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν επίσκεψής τους στον χώρο μας ή κατόπιν διαδικτυακής συνεδρίας, μετά από ραντεβού. Το ΙΨΥΠΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη σε περίπτωση που κάποιος υποστεί οποιουδήποτε είδους ζημία βασιζόμενος στα όσα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας για επίλυση προσωπικών του υποθέσεων. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή σε περίπτωση όπου εσείς ή κάποιο άλλο πρόσωπο ενδέχεται να βρίσκεται σε κίνδυνο καλείστε να σταματήσετε άμεσα την χρήση του ιστοτόπου και να καλέσετε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας στο 166 ή την γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία στο 1018.

Το ΙΨΥΠΑ δεν ευθύνεται για την πολιτική διαχείρισης των προσωπικών στοιχείων των χρηστών σε ιστοσελίδες τρίτων που προτείνονται μέσω του παρόντος ιστοτόπου. Η περιήγηση του επισκέπτη σε ιστοσελίδες τρίτων εκτός του ονόματος χώρου ipsypa.gr συνεπάγεται το κλείσιμο της τρέχουσας ιστοσελίδας.

Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του ιστοτόπου, συμπεριλαμβανομένων (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, βίντεο, σκίτσων, παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας και Προσωπικής Ανάπτυξης (ΙΨΥΠΑ) και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στο παρόντα ιστότοπο ανήκουν στο Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας και Προσωπικής Ανάπτυξης (ΙΨΥΠΑ) ή/και στα πρόσωπα που μνημονεύονται ως κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων στο δικτυακό τόπο, και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του παρόντος ιστοτόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά του. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ειδικότερα για τα ενημερωτικά άρθρα περιεχομένου ψυχικής υγείας και παρεμφερούς θεματολογίας που αναρτώνται στο blog του ιστοτόπου επιτρέπεται η αναδημοσίευση αυτών μόνο με τη ρητή και γραπτή συναίνεση του ΙΨΥΠΑ και μόνο εφόσον στην αρχή της αναδημοσίευση αυτών γίνεται αναφορά στον συγγραφέα του άρθρου και στην πηγή της πρωτότυπης δημοσίευσης αυτών, ως «Το άρθρο δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας και Προσωπικής Ανάπτυξης (ΙΨΥΠΑ)» παράλληλα με την τοποθέτηση ενεργού συνδέσμου παραπομπής στο πρωτότυπο άρθρο.

Το ΙΨΥΠΑ διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του παρόντος ιστοτόπου, καθώς και των παρόντων όρων χρήσης, οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Η χρήση του παρόντος ιστοτόπου διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο ενώ για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την χρήση του παρόντος ιστοτόπου, αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.