Πέτρου Βάγια

Πέτρου Βάγια

Η Πέτρου Βάγια είναι Ψυχίατρος, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως ιδιώτης Ψυχίατρος και Ψυχοθεραπεύτρια. Από το 2024 εργάζεται ως ψυχίατρος στην εταιρία Σύνθεση, στο Κέντρο Ημέρας Εστία.

Έχει λάβει εκπαίδευση στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία από το Αιγηνήτειο νοσοκομείο, στην Κινηματογραφοθεραπεία, την Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους και την Ψυχιατροδικαστική από το ΕΚΠΑ και στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία μέσω σεμιναρίων από την Ελληνική Εταιρεία Ψυχανάλυσης και Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας, καθώς και από την Ψυχιατρική Κλινική Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία.

Στα πλαίσια της ειδικότητας της έχει εκπαιδευτεί στη Γνωστική-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, στην Υποστηρικτική Ψυχοθεραπεία, στην Βραχεία Εντατική Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία (ΒΕΔΨ) και στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία. Από το 2023 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας και Προσωπικής Ανάπτυξης, αναλαμβάνοντας συνεδρίες ψυχοθεραπείας και φαρμακοθεραπείας.