Κατσίβελη Σταματίνα

Κατσίβελη Σταματίνα

Σταματίνα Κατσίβελη (PhD), Δρ. Κοινωνιογλωσσολογίας, Εκπαιδευόμενη Ψυχοθεραπεύτρια-Ομαδική ΑναλύτριαΗ Σταματίνα Κατσίβελη (PhD) είναι Κοινωνιογλωσσολόγος και εκπαιδευόμενη Ψυχοθεραπεύτρια - Ομαδική Αναλύτρια. Είναι κάτοχος διδακτορικού από το Queen Mary University of London (QMUL) και απόφοιτη Γλωσσολογίας (BA, MA) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (AΠΘ). Εργάζεται ως Aναπληρώτρια Καθηγήτρια στο American College of Greece (Deree), όπου διδάσκει Επικοινωνία και Γλωσσολογία. Έχει ασχοληθεί εκτενώς με ζητήματα φύλου/σεξουαλικότητας, ταυτότητας και επικοινωνίας, και η έρευνά της έχει δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

 

Εκπαιδεύεται στην ομαδική αναλυτική ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Δίκτυο Ομαδικών Αναλυτών (Ε.Δ.Ο.Α.) και ολοκληρώνει σπουδές Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στο πλαίσιο της εκπαίδευσής της στο Ε.Δ.Ο.Α., έχει αποκτήσει ήδη εκτενή κλινική εμπειρία αναλυτικής ψυχοθεραπείας σε ομαδικό και δυαδικό πλαίσιο.

 

Από το 2024, ξεκίνησε τη συνεργασία της με το Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας και Προσωπικής Ανάπτυξης, αναλαμβάνοντας διαδικτυακές συνεδρίες ψυχοθεραπείας.